Vanaf het moment dat mijn zoontje zijn eerste stappen zette binnen de warme en uitnodigende muren van Beerengoed, wist ik dat we de juiste keuze hadden gemaakt. De filosofie van Beerengoed, waarbij elk kind met een open blik en aandacht wordt bekeken en de kans krijgt om zichzelf te zijn, resoneert sterk met wat ik voor mijn zoontje wens.
Hij gaat nu al bijna een jaar naar Beerengoed en de transformatie die ik in hem zie, is opmerkelijk. Hij is niet alleen vrolijker en actiever, maar zijn taalvaardigheid heeft ook een enorme sprong gemaakt. Dit is een getuigenis van de liefdevolle en stimulerende omgeving die Beerengoed biedt. De diversiteit aan activiteiten, van knutselen tot yoga en buitenactiviteiten, heeft zijn nieuwsgierigheid en liefde voor leren aangewakkerd.
Wat mij vooral opvalt, is de toewijding van het team van Beerengoed. Hun streven naar kwaliteit, veiligheid en saamhorigheid is evident in alles wat ze doen. Het is duidelijk dat ze niet alleen zorgdragen voor de fysieke welzijn van de kinderen, maar ook diep investeren in hun emotionele en intellectuele groei.
Hoewel de afstand tussen ons huis en Beerengoed aanzienlijk is, is de glimlach op zijn gezicht en zijn enthousiasme om elke dag naar de opvang te gaan, elke kilometer waard. Ik ben oprecht dankbaar voor de positieve impact die Beerengoed heeft gehad op het leven van mijn kind en ik zou het van harte aanbevelen aan elke ouder die op zoek is naar een plek waar hun kind kan bloeien.