Speelplein
Bij Beerengoed spelen we zoveel als mogelijk lekker buiten. Ons grote speelplein komt dan ook goed van pas. Een gedeelte van het plein is open om lekker te ravotten en te rennen voor kinderen die motorisch al goed uit de voeten kunnen. Daarnaast staat er een blokhut, de buitenkeuken, evenwichtsbalken, een klimrek en zijn er fietsjes, bobbycars en kruiwagens. Daarnaast kunnen ze o.a. spelen met ballen, hoepels, loopblokken en stoepkrijt.

Babyweide
Een deel van de speelplaats is in gebruik genomen als “babywei”. Het is een afgesloten “wei”, speciaal ingericht voor de allerkleinsten die dus nog niet kunnen lopen. Hierin kunnen ze lekker spelen met materiaal voor hun eigen doelgroep.

Plant & Dier

Mens, dier en plant staan centraal bij Beerengoed. We zijn dan ook dankbaar met onze prachtige buitenruimtes aan zowel de voorzijde, als de achterzijde van het pand. De tuinen zijn rijkelijk gevuld met o.a. planten en bloemen. En er wonen allerlei lieve diertjes in de diverse verblijven. Als mens is het dan ook goed vertoeven op Beerengoed.

Kinderboerderij

Een deel van onze buitenruimtes is ingericht voor de dieren, de zogenaamde “Beerenboerderij”. Een echte aanwinst. Er wonen kippen, eenden, cavia’s, konijnen, schildpadden, schapen en zelf een poes genaamd “popje”. Een echte aanwinst. Geregeld gaan we met de kinderen de diertjes bezoeken. Niks mooiers om de interactie tussen kind en dier te ervaren.

Moestuin
Ook hebben wij op Beerengoed een eigen moestuintje met daarin voor elk seizoen wat wils. Van wortel tot framboos en van druif tot paprika. En vergeet de verschillende kruidenplantjes niet. Regelmatig gaan we samen met de kinderen de moestuin bezoeken. Ze helpen dan met planten, verzorgen en/of oogsten. En alles uit eigen moestuin wordt uiteraard opgesmikkeld tijdens de diverse eetmomenten op Beerengoed. Regelmatig worden er heerlijke recepten gemaakt met onze eigen oogst.

Blotevoetenpad
Ook hebben wij op Beerengoed een blotevoetenpad waar de kinderen geregeld naartoe gaan. Het blotevoetenpad wordt naargelang het seizoen gevuld met diverse materialen. Zoals bloesem in de lente, water in de zomer en dennenappels in de herfst.

Buitenkeuken
Op Beerengoed houden we van lekker eten en er wordt dan ook geregeld iets lekkers gekookt. Dit vinden de kinderen leuk om na te bootsen. Dus naast de leuke speelkeukentjes in de groepen, hebben we ook een gezellige buitenkeuken op het speelplein. De kinderen zijn hier dagelijks met potten en pannen aan de slag om de lekkerste creaties te maken van blaadjes, takjes, zand, etc.

Tarief

Ons tarief is € 8,60 per uur.
Dit is incl. eten, drinken en een aantal standaard verzorgingsproducten.

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
Dagdeel 1: 07:30 uur tot 12:45 uur
Dagdeel 2: 12:45 uur tot 18:00 uur
Beerengoed is het gehele jaar geopend m.u.v. de door de CAO Kinderopvang officieel erkende feestdagen.