Oudercommissie

Sinds augustus 2020 heeft de oudercommissie binnen Beerengoed een nieuwe samenstelling. Onze oudercommissie bestaat uit de volgende leden: Barbara, Melanie, Sofie, Lisette en Emily
De oudercommissie behartigt met veel plezier de belangen van de kinderen en ouders. Ze vergaderen ca. vier keer per jaar met de directie en beleidsmedewerker van Beerengoed. Tijdens deze vergaderingen en gedurende het jaar zullen zij hun adviseren. Denk hierbij aan het pedagogisch beleid, maar ook over de tarieven, het spelmateriaal en de activiteiten. Notulen van deze vergaderingen zijn voor ouder(s)/verzorger(s) te raadplegen op het kantoor van Beerengoed

 

Wil je meer informatie over de oudercommissie of heb je leuke ideeën voor ons? Mail dan naar Oudercommissie.Beerengoed@gmail.com

Recensies

Onze 1ste keus voor een kinderdagverblijf viel tegen qua logistiek maar ook de professionals in hun presentatie. We zijn gelukkig snel geswitcht naar Beerengoed. Hier hebben we nooit spijt van gehad! Een fijne, huiselijke sfeer,  zorgzaam en (des)kundig personeel. De crèche is heel goed georganiseerd. Er wordt goed gelet op de ontwikkeling van een kind en bijzonderheden worden aan ouders gevraagd en ongevraagd medegedeeld. Het laatste jaar is er ook nog een ‘boerderijtje’ bij gekomen met o.a. schaapjes, kippen, konijnen en eendjes. De kinderen zijn er dol op! Al met al zijn we als ouders meer dan tevreden over de Beerengoed(opvang).

Jan Romankiewicz / Marta Makles

ZEER TEVREDEN

In een woord: super!

Fam. de Groot

alles perfect georganiseerd

Zeer gemoedelijke, goed georganiseerde kinderopvang. Vanaf de eerste dag kreeg ik gelijk het gevoel dat ik hier mijn kleine meid zonder twijfel kon achterlaten. De eerste dag was voor mij dan ook geen vervelende dag. Ik had er alle vertrouwen in en tot nu toe heb ik dat nog steeds. Bij Beerengoed krijg je het gevoel dat de zorg en omgang met de kleintjes tot in de puntjes is uitgedacht. De thuissituatie wordt sterk nagebootst waardoor de kleintjes regelmaat en structuur wordt geboden op een hele leuke en creative manier. Hygiëne staat hoog in het vaandel en dat merk je goed. Verder heb je het vertrouwen dat ze de dingen zo doorvoeren aangepast op de wensen van de ouders. Hoe dan ook voor mij de beste kinderopvang in Parkstad. Een echte aanrader!

Jeanine Gehlen

Zonder twijfel de juiste keuze

klein kdv met veel aandacht voor het kind

 

Mijn kinderen gaan allebei vanaf 3 mnd naar kdv Beerengoed. (oudste is nu al 6 en gaat naar school, jongste is 2 jr). De juffies zijn altijd vriendelijk en betrokken. Het is er goed schoon en nooit een chaos. De kinderen weten waar ze aan toe zijn. Ze komen regelmatig buiten en ze worden op een speelse manier educatief bezig gehouden. Ik zou nooit voor een ander kdv kiezen dan Beerengoed!!

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, Schoon, netjes

Marie Kemt

 

De juffies en de accommodatie spreekt voor zich. Net als thuis zeggen vele ouders, en wij ook!! Geen splitsing van baby’s en grotere kindjes, nee net zoals thuis allemaal gezellig bij elkaar, of het nu eten is, spelen of opruimen, allemaal gezellig samen! De juffies zijn heel erg betrokken bij de opvoeding en begeleiding van je kind en zorgen dat het geen aandacht te kort krijgt, daarnaast sluit het perfect aan bij onze opvoed wensen!! Beerengoed, jullie zijn TOP !!!

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, Omgang met dieren en planten,

ManonSelder

Manon Selder

 

Een heel gemoedelijk, maar strak georganiseerd kinderdagverblijf, echt met een personal touch! De inrichting is heel charmant en lijkt veel op een gewone woonomgeving. Je voelt je als ouder en kind direct welkom, het personeel besteedt echt aandacht aan ouders en kind. Tevens is het er schoon en hebben alle kinderen hun eigen bed, ongeacht of ze er de hele week zijn of niet. Er worden veel creatieve dingen georganiseerd en de ouders worden bij veel activiteiten (op vrijwillige basis) erbij betrokken. Er is nooit onderbezetting van personeel en er zijn geen wisselingen, een stabiele groep medewerkers dus! Een perfecte plaats om je kind naar toe te brengen!

Beukema

M. Beukema

Alleen het beste voor je kleine!

 

De kinderboerderij bij het Kinderdagverblijf is echt een pluspunt. De kinderen kunnen heerlijk spelen en de interactie met de dieren is goed voor de ontwikkeling. Ik heb dan ook de volste vertrouwen in dit bedrijf als kinderdag verblijf.

 

Fam. Pieke

Fam. Pieke

Zo waar deze reviews! de beste keuze ooit voor onze kinderen, we hebben ze een waardevolle periode meegegeven! een constante factor in hun jonge leventje! zeer veel aandacht voor kind en ouder, altijd in beweging, hebben veel over voor de kinderen, niets te veel in het belang van……ondanks de moeilijke landelijke problematiek toch constant en houden vast aan hun eigen visie en filosofie. Chapeau, we hebben net afscheid genomen met pijn in ons hart ivm vertrek van onze laatste spruit!

Fam Vaessen

Fam. Vaessen

Een gezellig en net kinderdagverblijf; een 2e thuis voor onze baby.

Tevreden ouders

Tevreden Ouders

Beerengoed! Een collega tipte ons op Kinderdagverblijf Beerengoed toen we voor kinderopvang aan het zoeken waren. Wat ben ik die collega dankbaar!

Een goed georganiseerde en ervaren particuliere kinderopvang, met gepassioneerde juffies in alle soorten en maten. Ze zorgden voor de rust, reinheid en regelmaat voor alle kindjes. De liefde voor kinderen, dieren en natuur waren zichtbaar en voelbaar. Daarnaast stonden ze voor discreetheid, zorgvuldigheid, duidelijkheid en betrokkenheid.

Bij jullie heeft Lee onder andere tomaat, komkommer en smeerworst leren eten. Lee heeft genoten van de yogalessen, de knutselwerkjes maken, de lampionnenoptochten door het Aambos en nog veel meer.Met een gerust hart hebben we Lee telkens naar jullie gebracht. Dank voor alles!

Tessa Wojtkowiak

Tessa Wojtkowiak

Wat heeft Riva het fijn gehad bij jullie. We konden niks beters wensen. De huiselijke sfeer en de lieve juffies. Wat gaan we jullie missen.

Melanie Bodeutsch

Melanie Bodeutsch

Beerengoed was gewoon geweldig!
Hele lieve leidsters en een huiselijke atmosfeer.
Toen ik de eerste keer Beerengoed binnenliep wist ik meteen “Dit is DE kinderopvang”
Beerengoed was top. Een echte aanrader.

Mama van Milan

Dit is DE kinderopvang

Vier jaar lang een tweede thuis. Dat was Beerengoed voor Tess. Ze voelde zich veilig en al snel vertrouwd. Ze heeft er heerlijk buiten gespeeld, genoten van de diertjes, veel geleerd en nog meer gelachen, samen met de andere “beertjes”. Dank jullie wel de lieve juffies en Marion. Tess gaat jullie missen.

Familie Debets

Beerengoed een tweede thuis!

Een heel fijn kinderdagverblijf! Aandacht voor een huiselijke sfeer waar kinderen van alle leeftijden bij elkaar spelen. Er is veel persoonlijke aandacht.
Onze kinderen hebben genoten van hun tijd bij Beerengoed. Deze tijd heeft hen gevormd tot de meiden die ze nu zijn.
Het voelde vanaf dag één goed en vertrouwd om de kinderen naar Beerengoed te brengen.

Fam. Vandeberg

Een heel fijn kinderdagverblijf!

Beerengoed, een plek waar onze kindjes altijd graag naartoe zijn gegaan. Ze hebben er heel veel vriendjes gemaakt en zijn goed verzorgd door de super lieve juffies.
Nu gaan ze allebei naar de basisschool en moeten we helaas afscheid nemen. We kijken terug op een hele mooie, fijne tijd bij Beerengoed.

Fam. Jacobs – Papa en Mama van Eva & Daan

Fijne tijd bij Beerengoed

Tarief

Ons tarief is € 8,60 per uur.
Dit is incl. eten, drinken en een aantal standaard verzorgingsproducten.

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
Dagdeel 1: 07:30 uur tot 12:45 uur
Dagdeel 2: 12:45 uur tot 18:00 uur
Beerengoed is het gehele jaar geopend m.u.v. de door de CAO Kinderopvang officieel erkende feestdagen.