Recensies

Onze 1ste keus voor een kinderdagverblijf viel tegen qua logistiek maar ook de professionals in hun presentatie. We zijn gelukkig snel geswitcht naar Beerengoed. Hier hebben we nooit spijt van gehad! Een fijne, huiselijke sfeer,  zorgzaam en (des)kundig personeel. De crèche is heel goed georganiseerd. Er wordt goed gelet op de ontwikkeling van een kind en bijzonderheden worden aan ouders gevraagd en ongevraagd medegedeeld. Het laatste jaar is er ook nog een ‘boerderijtje’ bij gekomen met o.a. schaapjes, kippen, konijnen en eendjes. De kinderen zijn er dol op! Al met al zijn we als ouders meer dan tevreden over de Beerengoed(opvang).

Jan Romankiewicz / Marta Makles

ZEER TEVREDEN

In een woord: super!

Fam. de Groot

alles perfect georganiseerd

Zeer gemoedelijke, goed georganiseerde kinderopvang. Vanaf de eerste dag kreeg ik gelijk het gevoel dat ik hier mijn kleine meid zonder twijfel kon achterlaten. De eerste dag was voor mij dan ook geen vervelende dag. Ik had er alle vertrouwen in en tot nu toe heb ik dat nog steeds. Bij Beerengoed krijg je het gevoel dat de zorg en omgang met de kleintjes tot in de puntjes is uitgedacht. De thuissituatie wordt sterk nagebootst waardoor de kleintjes regelmaat en structuur wordt geboden op een hele leuke en creative manier. Hygiëne staat hoog in het vaandel en dat merk je goed. Verder heb je het vertrouwen dat ze de dingen zo doorvoeren aangepast op de wensen van de ouders. Hoe dan ook voor mij de beste kinderopvang in Parkstad. Een echte aanrader!

Jeanine Gehlen

Zonder twijfel de juiste keuze

klein kdv met veel aandacht voor het kind

 

Mijn kinderen gaan allebei vanaf 3 mnd naar kdv Beerengoed. (oudste is nu al 6 en gaat naar school, jongste is 2 jr). De juffies zijn altijd vriendelijk en betrokken. Het is er goed schoon en nooit een chaos. De kinderen weten waar ze aan toe zijn. Ze komen regelmatig buiten en ze worden op een speelse manier educatief bezig gehouden. Ik zou nooit voor een ander kdv kiezen dan Beerengoed!!

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, Schoon, netjes

Marie Kemt

 

De juffies en de accommodatie spreekt voor zich. Net als thuis zeggen vele ouders, en wij ook!! Geen splitsing van baby’s en grotere kindjes, nee net zoals thuis allemaal gezellig bij elkaar, of het nu eten is, spelen of opruimen, allemaal gezellig samen! De juffies zijn heel erg betrokken bij de opvoeding en begeleiding van je kind en zorgen dat het geen aandacht te kort krijgt, daarnaast sluit het perfect aan bij onze opvoed wensen!! Beerengoed, jullie zijn TOP !!!

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, Omgang met dieren en planten,

ManonSelder

Manon Selder

 

Een heel gemoedelijk, maar strak georganiseerd kinderdagverblijf, echt met een personal touch! De inrichting is heel charmant en lijkt veel op een gewone woonomgeving. Je voelt je als ouder en kind direct welkom, het personeel besteedt echt aandacht aan ouders en kind. Tevens is het er schoon en hebben alle kinderen hun eigen bed, ongeacht of ze er de hele week zijn of niet. Er worden veel creatieve dingen georganiseerd en de ouders worden bij veel activiteiten (op vrijwillige basis) erbij betrokken. Er is nooit onderbezetting van personeel en er zijn geen wisselingen, een stabiele groep medewerkers dus! Een perfecte plaats om je kind naar toe te brengen!

Beukema

M. Beukema

Alleen het beste voor je kleine!

 

De kinderboerderij bij het Kinderdagverblijf is echt een pluspunt. De kinderen kunnen heerlijk spelen en de interactie met de dieren is goed voor de ontwikkeling. Ik heb dan ook de volste vertrouwen in dit bedrijf als kinderdag verblijf.

 

Fam. Pieke

Fam. Pieke

Zo waar deze reviews! de beste keuze ooit voor onze kinderen, we hebben ze een waardevolle periode meegegeven! een constante factor in hun jonge leventje! zeer veel aandacht voor kind en ouder, altijd in beweging, hebben veel over voor de kinderen, niets te veel in het belang van……ondanks de moeilijke landelijke problematiek toch constant en houden vast aan hun eigen visie en filosofie. Chapeau, we hebben net afscheid genomen met pijn in ons hart ivm vertrek van onze laatste spruit!

 

Fam Vaessen

Fam. Vaessen

Een gezellig en net kinderdagverblijf; een 2e thuis voor onze baby.

Tevreden ouders

Tevreden Ouders

Over ons

Beerengoed is sinds 2011 verrijkt met een dierenzorghoek.
 waarin onze kippetjes, konijntjes, eendjes, schaapjes, cavia’s, waterschildpadjes, poesje en vogeltje
Pierre een heerlijk leventje leiden.

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
Dagdeel 1: 07:30 uur tot 12:45 uur
Dagdeel 2: 12:45 uur tot 18:00 uur
(Op aanvraag tot 18:30 uur)